Skip to content Skip to footer

Upoznajte našu stručnjakinju: Tatjana Zekić Varljen, dr. med.

Doktorica Zekić Varljen liječnica je s dugogodišnjim iskustvom i znanjem u području interne medicine i kardiologije.

Specijalizacija: Interna medicina, subspecijalizacija iz kardiologije

Obrazovanje: Dr. Tatjana Zekić Varljen Studij medicine završava 2000. godine nakon čega odrađuje obvezni pripravnički staž u KBC Rijeka. 2002. zapošljava se u Thalassotherapii Opatija, gdje 2004. dobiva specijalizaciju iz interne medicine te od 2008. radi kao specijalist interne medicine. 2011. upisuje poslijediplomski doktorski studij u Osijeku. 2016. specijalizira užu specijalizaciju iz kardiologije.

Iskustvo: S više od 20 godina iskustva na području kardiologije, dr. Tatjana Zekić Varljen stekla je široko znanje i susrela se sa brojnim kardiološkim slučajevima koje je uspješno liječila i pratila.

Dr. Tatjana Zekić Varljen ne samo da je stručnjakinja u svojim područjima specijalizacije interne medicine i kardiologije, već je također poznata po svojoj posvećenosti korisnicima. Njezina pažnja prema svakom pacijentu čini je izuzetno cijenjenom i traženom. Njezina svakodnevna misija je osigurati da pacijenti dobiju najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Naša poliklinika je tu kako bi pružila vrhunsku medicinsku skrb, a uz stručnost dr. Tatjane Zekić Varljen, biti ćete u najboljim rukama.