Skip to content Skip to footer

Upoznajte našeg stručnjaka: Doc.dr.sc.  Vladimir Mozetič, dr.med., MHA

Docent Mozetič stručnjak je s obiljem iskustva u području urologije koji donosi izuzetno bogato znanje i strast prema medicinskoj praksi našem timu.

Područje stručnosti: specijalist urologije; subspecijalist andrologije i urološke onkologije

Obrazovanje: Doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA je diplomirao je pri Medicinskom fakultetu u Rijeci 1991.g. Specijalizirao je urologiju 2000.g., a subspecijalist andrologije i urološke onkologije je od 2012.g. Također je specijalist menadžmenta u zdravstvu. Docent je pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, a predavač je i pri drugim fakultetima iz područja urologije i menadžmenta u zdravstvu.

Iskustvo: Kao urolog radio je u KBC Rijeka, Specijalnoj bolnici Medico, Domu zdravlja PGŽ, te nekoliko privatnih poliklinika. Član je Upravnog odbora Hrvatskog urološkog društva i Hrvatskog društva za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiju, te predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.Dobitnik je godišnje nagrade Grada Rijeke za promicanje zdravstva kao važne gospodarske grane u regiji, te nagrade Ladislav Rakovac Hrvatskog liječničkog zbora za postignute rezultate u razvoju zdravstva, medicinske misli i znanosti.

Doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA ne samo da je stručnjak u svojem području, već je i posvećen pružanju najbolje moguće skrbi svojim pacijentima Njegova sposobnost slušanja, suosjećanja i obazrivost prema svakom pacijentu čine ga izuzetno omiljenim liječnikom. Njegova svakodnevna misija je osigurati da posjetitelji dobiju najbolju moguću skrb.