Skip to content Skip to footer

Upoznajte našeg renomiranog stručnjaka, izv. prof. dr. sc. Bojana Miletića, dr. med..

Sa specijalizacijom iz interne medicine i užom specijalizacijom iz područja kardiologije, prof. Miletić je svoje obrazovanje usavršavao u vrhunskim europskim institucijama.

Njegov radni put obuhvaća renomirane bolnice poput Herzpark Hardterwald Mönchengladbach u Njemačkoj, te Zürcher Rehazentrum Wald u Švicarskoj, gdje je svojim znanjem i vještinama pridonio osnivanju i razvoju bolnica za kardiološku rehabilitaciju.

Pored bogatog radnog iskustva, dr. Miletić je angažiran i u akademskoj zajednici kao predavač na Medicinskom fakultetu u Rijeci te Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci, gdje dijeli svoje stručno znanje s budućim generacijama medicinskih stručnjaka.

Obzriom na komunikaciju i suradnju na Europskoj razini prof. Miletić govori njemački, talijanski i engleski jezik. Široki krug medicinskih stručnjaka omogućuje prof. Miletiću da za svakog pacijenta pronađe odgovarajuće rješenje.

Profesor Miletić pripada grupi najistaknutijih stručnjaka u domeni kardiologije, a pregled kod njega možete obaviti u Poliklinici Primari!